Phytoria Logo

Resultaat binnen 1 minuut! Met een basistechniek voor de ademhaling

Resultaat binnen 1 minuut! Met een basistechniek voor de ademhaling

Vandaag deel ik een basistechniek voor de ademhaling met jullie. Het is zo simpel dat je deze op ieder moment van de dag en overal kan uitvoeren, op je bank in het zonnetje, op je werk, op het toilet, of tijdens het koken. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Zoals ik al aangeef kan je nog veel intenser en dieper leren ademen. Met de juiste begeleiding zal dit één van de grootste verschillen in je leven maken, zoals dit bij mij ook is gebeurd. Ik begeleid bij ademhalingstechnieken die zorgen voor verhoogde zuurstofniveaus. Onderzoeken tonen aan dat ze invloed uitoefenen op ons immuunsysteem en het zenuwstelsel. Ze remmen ontstekingen, specifiek bij de auto-immuunziekte psoriasis en bij aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals artritis en reuma. De technieken lijken optimisme te induceren door serotonine, en slaap, depressieve symptomen en mindfulness verbeteren. Bronverwijzing op aanvraag beschikbaar.

Deel deze post

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Disclaimer |
De informatie die op de website van Phytoria wordt aangeboden, is slechts voor educatieve doeleinden. Dit is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker en Phytoria doet geen medische claim. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde inhoud noch is de eigenaar van de website aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door de informatie op deze website. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg. Phytoria ondersteunt vertrouwde organisaties met het gebruik van links. Links naar externe sites zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. Phytoria onderschrijft deze niet en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Lezers dienen hun eigen onderzoek te doen met betrekking tot de veiligheid en het gebruik van kruiden of supplementen. De teksten op deze website vallen onder auteursrecht en kunnen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt en gekopieerd worden.

Ontdek meer

Met mijn passie voor planten leer ik jou in mijn praktijk kruiden veilig inzetten om gezonder en natuurlijker te leven. Voor balans in jouw fysieke en mentale welzijn.

Uit je comfortzone en beginnend aan compleet nieuwe projecten, geeft ons vaak het gevoel dat we wederom als baby's zijn. Een student van het leven, die nog een sprong in het diepe waagt. Hoe voelt dat voor jou? Laat me mijn visie erop met je delen.

Jouw immuunsysteem een gezonde oplawaaier bezorgen, én de kou trotseren? Lees meer over één van de bekendste technieken: de Wim Hof Methode.