Phytoria Logo

Korte

behandelingen

Ontdek de kracht van kruiden

Kruidenadvies

90 minuten

€222,- excl. btw*

Wil jij weten hoe je kruiden kan inzetten om gezonder en natuurlijker te leven? Ik leer je planten veilig in te zetten en hoe ze bijdragen aan balans in jouw welzijn. Voor iedereen die verlichting zoekt in fysieke en/of mentale symptomen. Denk bijvoorbeeld aan ondersteunend kruidenadvies bij EHBO, blaasontstekingen, pijn en ontstekingen, huidproblemen, verlaagde weerstand, stress, problemen bij zwangerschap en spijsverteringsproblemen. Staat jouw klacht er niet tussen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling Personal Development

Wat is kruidengeneeskunde?

Kruidengeneeskunde – ofwel fytotherapie – is de manier van holistisch genezen gebaseerd op plantenkennis. Fyto- vindt zijn oorsprong in het Griekse φυτόν (phutón), de algemene naam voor plant. De geneeswijze is gevormd door wereldwijde kennis uit geneeskundige tradities die de therapeut weet te verweven met modern wetenschappelijk onderzoek. Jouw symptomen worden gericht behandeld, op basis van kennis over menselijke pathologie. Daarnaast is de therapeut deskundig in medicinale effecten van planten en kruidenbereidingen (op het gebied van kruidenfarmacognosie, fytochemie, botanie en aromatherapie).

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Jij bepaalt aan welke klacht je geholpen wilt worden, waarna we samen een duidelijke vraagstelling formuleren. We onderzoeken mogelijke factoren en onderliggende oorzaken die bijdragen aan jouw klachten. Aan de hand hiervan kan ik het meest efficiënte en veilige behandeling voor je samenstellen, die we bespreken tijdens het vervolgconsult.

Voor meer complexe en chronische klachten heb je waarschijnlijk beter baat bij het Traject Kruidengeneeskunde. Deze aanpak is volledig holistisch, waarbij niet alleen naar de symptomen gekeken wordt, maar ook naar jouw gehele staat van zijn. Het traject is bedoelt om duurzame gewoontes te ontwikkelen die jouw lifestyle en dus jouw gezondheid optimaliseren.

Uitbreidingsmogelijkheden

Huisbezoek is mogelijk binnen een straal van 25 km van de praktijk. In plaats van het consult te voeren in de praktijk van Phytoria, kom ik bij jou thuis.

Andere behandelingen zijn in combinatie tevens mogelijk, zoals vervolgconsulten, of andere korte behandelingen.

* Eventuele extra tijd en kosten wordt aan je doorberekend.

Wat ontvang je?

Klaar om te beginnen?

Bezoekadres, alleen op afspraak
Kolweg 8
7451 AC Holten

© Copyright Phytoria | All Rights Reserved | Algemene Voorwaarden | Privacy- & Cookieverklaring