Phytoria Logo

Korte

behandelingen

Uitgeschreven module

Rout(in)e naar Succes

een weekschema

€66,- excl. btw*

We ervaren allemaal stress in het dagelijks leven, waardoor het belangrijk wordt om tijd vrij te maken activiteiten die ontspannend en mentaal voedend werken. Wil jij weten hoe je makkelijker door zware dagen kan komen als het mentaal tegenzit? Of wil je die monkey-mind in jouw hoofd temperen?

Persoonlijke ontwikkeling Personal Development

Stressmanagement

Stress kan ervoor zorgen dat je meer in jouw hoofd vast komt te zitten, waardoor het belangrijk is om meer in verbinding te komen met je lichaam. Door de juiste routine te handhaven op regelmatige basis zal je merken dat het makkelijker wordt om met stress om te gaan. Specifieke herhalingen van bepaalde activiteiten zorgen namelijk voor verhoogde aanmaak van gelukshormonen (serotonine en dopamine) in het lichaam. Deze ondersteunen in het ontspannen van de geest en in het creëren van een mentaal vangnet op dagen die je als zwaar ervaart.

De weg naar succes

Door te vertrouwen in jouw drijfkracht bouw je daarnaast zelfdiscipline op. Alle succesvol verrichte activiteiten in zo’n routine, hoe klein ook, dragen samen bij aan het bewijs naar jezelf: jij bent in staat verschillende prestaties succesvol te volbrengen. Keer op keer. Op lange termijn zal je hierdoor merken dat je andere zaken in het leven ook eerder tot succes kan laten brengen. 

In dit weekschema deel ik de go-to activiteiten die jou ondersteunen in het handhaven van routine in jouw dagelijks leven. Begin vandaag nog met werken aan een sterker zelfbeeld waar je trots op mag zijn.

Heb je behoefte aan meer begeleiding?

Soms kan het lastig zijn om de theorie succesvol te implementeren in het dagelijks leven zonder de juiste begeleiding. Door een vervolgconsult te boeken kan ik je daarin ondersteunen. Zo kunnen we jouw routine personaliseren en verder uitdiepen om je levensstijl op lange termijn te optimaliseren. Jij bepaalt hoe vaak we elkaar gaan zien en wanneer het traject beëindigd wordt.

* Eventuele extra tijd en kosten wordt aan je doorberekend.

Wat ontvang je?

Klaar om te beginnen?

Bezoekadres, alleen op afspraak
Kolweg 8
7451 AC Holten

© Copyright Phytoria | All Rights Reserved | Algemene Voorwaarden | Privacy- & Cookieverklaring