Phytoria Logo

Korte

behandelingen

Uitgeschreven module

Voedings- en
Lifestyle advies

€222,- excl. btw*

Op voedings- en lifestyle gebied is er altijd extra winst te behalen. Zeker als jouw doel is om nieuwe frisse energie mét een portie gezonde levenslust te verwerven. Dit gun ik jou ook. In plaats van het handhaven van een streng dieet, begeleid ik je om voeding en lifestyle leuker en minder gedwongen te maken. Je kan het zien als uitdaging, liever dan een obstakel. Ontwikkel duurzame gewoontes die jouw lifestyle en dus jouw gezondheid optimaliseren.

Persoonlijke ontwikkeling Personal Development

Wil jij weten hoe jij voeding en lifestyle gewoontes optimaal kan inzetten?

Het advies is zo geselecteerd dat je ze je leven lang kan inzetten. Deze behandeling omvat een op maat gemaakte advies die je doeltreffende gewoontes leert rondom voeding, supplementen, hydratatie, ritme en gewoonten, beweging, slaap, ontspanning en stressmanagement, filosofie en spiritualiteit.

Naast uitgebreide raadgeving over voeding en supplementen ontvang je ook handige dagmenu’s. Ik houd rekening met wat je lekker vindt, maar je zal waarschijnlijk ook aan nieuwe voedingsmiddelen geïntroduceerd worden waarmee je kunt experimenteren. Een geweldig cadeautje voor jezelf van onschatbare waarde.

* Eventuele extra tijd en kosten wordt aan je doorberekend.

Wat ontvang je?

Klaar om te beginnen?

Bezoekadres, alleen op afspraak
Kolweg 8
7451 AC Holten

© Copyright Phytoria | All Rights Reserved | Algemene Voorwaarden | Privacy- & Cookieverklaring