Phytoria

Phytoria Logo

Wat valt er te winnen

buiten jouw comfortzone?

Opbouw van iets nieuws

Ben je momenteel nieuwe dingen aan het leren? Beginnen aan compleet nieuwe projecten geeft ons vaak het gevoel dat we wederom als baby’s zijn. Als student van het leven, die opnieuw een sprong in het diepe waagt. Hoe voelt dat voor jou? Ervaar je dit als een negatief gevoel? Laat me mijn visie erop met je delen.

Ik voel me blij en vooral dankbaar om met jullie te delen dat Phytoria deze maand precies 1 jaar bestaat! Dit gaat gevierd worden. Vorig jaar was ik helemaal nieuw in het opzetten van een bedrijf; laat staan het runnen een holistische praktijk met 1:1 consulten. Soms voelde het “nieuwe” overweldigend; kreeg ik het gevoel op het punt van verdrinken te staan; overwegend alles op te geven. Een strijd waar ik soms nog steeds mee worstel.

Een nieuw project opbouwen is best moeilijk. Hoewel het tegelijkertijd in zekere zin ook positief is. Zie, door hard te werken, creëren we doorzettingsvermogen; reden om trots op onszelf te zijn. Dit is een manier om aandacht te besteden aan onze zelfliefde. Met tijd en vooral geduld doen we meer ervaring op, worden we beter in een bepaald gebied. Bovendien hoeven we niet opnieuw het wiel uit te vinden. Het hebben van de juiste begeleiding, mensen en mentoren om je heen; brengt je makkelijker naar een hoger niveau.

Zie jij avontuur in jouw drang te blijven leren en uit je comfortzone te stappen? Juist dit geeft mij het gevoel dat ik écht leef.

Je levend voelen, dat is waar het geluk zit. Buiten jouw comfort zone is waar de magie gebeurt.

Aan welk project of welke projecten werk je momenteel, waarin je je een complete nieuweling voelt? Zie je de positieve kant van het proces? Sta jij jezelf toe om de hulp te vragen die je nodig hebt?