Phytoria Logo

Wat valt er te winnen buiten jouw comfortzone?

Wat valt er te winnen buiten jouw comfortzone?

Opbouw van iets nieuws.

Ben je momenteel nieuwe dingen aan het leren? Beginnen aan compleet nieuwe projecten geeft ons vaak het gevoel dat we wederom als baby’s zijn. Een student van het leven, die nog een sprong in het diepe waagt. Hoe voelt dat voor jou? Ervaar je dit als een negatief gevoel? Laat me mijn visie erop met je delen.

 

Ik voel me blij en vooral dankbaar om met jullie te delen dat Phytoria deze maand precies 1 jaar bestaat! Dit gaat gevierd worden. Vorig jaar was ik helemaal nieuw in het opzetten van een bedrijf; laat staan het runnen een holistische praktijk met 1:1 consulten. Soms voelde het “nieuwe” overweldigend; kreeg ik het gevoel op het punt van verdrinken te staan; overwegend alles op te geven. Een strijd waar ik soms nog steeds mee worstel.

 

Een nieuw project opbouwen is best moeilijk. Hoewel het tegelijkertijd in zekere zin ook positief is. Zie, door hard te werken, creëren we doorzettingsvermogen; reden om trots op onszelf te zijn. Dit is een manier om aandacht te besteden aan onze zelfliefde. Met tijd en vooral geduld doen we meer ervaring op, worden we beter in een bepaald gebied. Bovendien hoeven we niet opnieuw het wiel uit te vinden. Het hebben van de juiste begeleiding, mensen en mentoren om je heen; brengt je makkelijker naar een hoger niveau.

 

Zie jij avontuur in jouw drang te blijven leren en uit je comfortzone te stappen? Juist dit geeft mij het gevoel dat ik écht leef.

 

Je levend voelen, dat is waar het geluk zit. Buiten jouw comfort zone is waar de magie gebeurt.

 

Aan welk project of welke projecten werk je momenteel, waarin je je een complete nieuweling voelt? Zie je de positieve kant van het proces? Sta jij jezelf toe om de hulp te vragen die je nodig hebt?

Deel deze post

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Disclaimer |
De informatie die op de website van Phytoria wordt aangeboden, is slechts voor educatieve doeleinden. Dit is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker en Phytoria doet geen medische claim. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde inhoud noch is de eigenaar van de website aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door de informatie op deze website. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg. Phytoria ondersteunt vertrouwde organisaties met het gebruik van links. Links naar externe sites zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. Phytoria onderschrijft deze niet en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Lezers dienen hun eigen onderzoek te doen met betrekking tot de veiligheid en het gebruik van kruiden of supplementen. De teksten op deze website vallen onder auteursrecht en kunnen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt en gekopieerd worden.

Ontdek meer

Met mijn passie voor planten leer ik jou in mijn praktijk kruiden veilig inzetten om gezonder en natuurlijker te leven. Voor balans in jouw fysieke en mentale welzijn.

Jouw immuunsysteem een gezonde oplawaaier bezorgen, én de kou trotseren? Lees meer over één van de bekendste technieken: de Wim Hof Methode.

Ik heb mezelf zojuist aan een kleine doorn gesneden, dus kan ik wel wat EHBO gebruiken. Lees hier hoe de natuur voorziet!