Phytoria Logo

Another day in the office | De plantenpraktijk

Another day in the office | De plantenpraktijk

Mag ik je voorstellen aan “Matilda”? Ze is grappig genoeg de enige plant in mijn praktijk met een naam. Yup, met trots vernoemd naar de briljante film Léon: The Professional. Deze schoonheid van een Aglaonema kwam me toe toen ik haar adopteerde van een vriend.

Als je mijn ogen op deze foto nog niet hebt gezien, kijk ze eens stralen! De simpele reden is dat ik een absolute passie heb voor planten. Dus naast mensen begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling; is het alleen maar natuurlijk voor mij om als kruidengeneeskundige te blijven groeien.

Wat doe ik dan precies?

In mijn praktijk leer ik je planten veilig in te zetten om gezonder en natuurlijker te leven. Voor balans in jouw fysieke en mentale welzijn. Daarnaast begeleid ik mensen die vragen hebben over persoonlijke ontwikkeling en zingeving.

Wellicht kan je meerwaarde in mijn werk vinden als je alledaagse fysieke klachten ervaart. Denk bijvoorbeeld aan verlaagd energieniveau; verlaagde weerstand; vergeetachtigheid; laaggradige pijntjes; (micro-)ontstekingen; allergieën of auto-immuunaandoeningen; huidproblemen; hoofdpijn of migraine; KNO-klachten; spijsverteringsproblemen; slaapproblemen; ongewenst vochtophoping of oedeem; moeite met afvallen; hevige hormoonwisselingen of menstruatieklachten; pijn in gewrichten of spierpijn; verlaagd libido; andere intimiteitsproblemen.

************

Heb je last van fysieke klachten en wil je ondersteuning in welzijn door kruidengeneeskunde? Voel je welkom in een veilige omgeving waar je tijdens consulten exclusieve 1:1 aandacht ontvangt. Neem een kijkje op de werkwijze pagina, of onder traject Kruidengeneeskunde.

************

Deel deze post

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Disclaimer |
De informatie die op de website van Phytoria wordt aangeboden, is slechts voor educatieve doeleinden. Dit is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker en Phytoria doet geen medische claim. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde inhoud noch is de eigenaar van de website aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door de informatie op deze website. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg. Phytoria ondersteunt vertrouwde organisaties met het gebruik van links. Links naar externe sites zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. Phytoria onderschrijft deze niet en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Lezers dienen hun eigen onderzoek te doen met betrekking tot de veiligheid en het gebruik van kruiden of supplementen. De teksten op deze website vallen onder auteursrecht en kunnen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt en gekopieerd worden.

Ontdek meer

Uit je comfortzone en beginnend aan compleet nieuwe projecten, geeft ons vaak het gevoel dat we wederom als baby's zijn. Een student van het leven, die nog een sprong in het diepe waagt. Hoe voelt dat voor jou? Laat me mijn visie erop met je delen.

Jouw immuunsysteem een gezonde oplawaaier bezorgen, én de kou trotseren? Lees meer over één van de bekendste technieken: de Wim Hof Methode.

Ik heb mezelf zojuist aan een kleine doorn gesneden, dus kan ik wel wat EHBO gebruiken. Lees hier hoe de natuur voorziet!