Phytoria

Phytoria Logo

Another day in the office

De plantenpraktijk

Mag ik je voorstellen aan “Matilda”? Ze is grappig genoeg de enige plant in mijn praktijk met een naam. Yup, met trots vernoemd naar de briljante film Léon: The Professional. Deze schoonheid van een Aglaonema kwam me toe toen ik haar adopteerde van een vriend.

Als je mijn ogen op deze foto nog niet hebt gezien, kijk ze eens stralen! De simpele reden is dat ik een absolute passie heb voor planten. Dus naast mensen begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling; is het alleen maar natuurlijk voor mij om als kruidengeneeskundige te blijven groeien.

Wat doe ik dan precies?

In mijn praktijk leer ik je planten veilig in te zetten om gezonder en natuurlijker te leven. Voor balans in jouw fysieke en mentale welzijn. Daarnaast begeleid ik mensen die vragen hebben over persoonlijke ontwikkeling en zingeving.

Je kan meerwaarde in mijn werk vinden als je alledaagse fysieke klachten ervaart. Denk bijvoorbeeld aan verlaagd energieniveau; verlaagde weerstand; vergeetachtigheid; laaggradige pijntjes; (micro-)ontstekingen; allergieën of auto-immuunaandoeningen; huidproblemen; hoofdpijn of migraine; KNO-klachten; spijsverteringsproblemen; slaapproblemen; ongewenst vochtophoping of oedeem; moeite met afvallen; hevige hormoonwisselingen of menstruatieklachten; pijn in gewrichten of spierpijn; verlaagd libido; andere intimiteitsproblemen.

 

************

Heb je last van fysieke klachten en wil je ondersteuning in welzijn door kruidengeneeskunde? Voel je welkom in een veilige omgeving waar je tijdens consulten exclusieve 1:1 aandacht ontvangt. Neem een kijkje op de Werkwijze pagina, of onder Traject Kruidengeneeskunde.

************