Phytoria Logo

Alleen, maar niet eenzaam: zo doe je dat!

| Contemplaties van een pelgrim | 4 van 6 | ​

Alleen, maar niet eenzaam: zo doe je dat!

| Contemplaties van een pelgrim | 4 van 6 |

Wil jij je ook alleen kunnen zijn, zonder je eenzaam te voelen? Loop een pelgrimstocht! Ha, nee grapje. Wat je wel kan doen is proberen jouw situatie van een breder perspectief te zien. Maar hoe pak je dat aan, vraag je je af? Ik deel met je hoe ik mijn mindset transformeer.

“Ik loop de camino verder alleen, maar voel me niet eenzaam. Naarmate de etappes langer en intensiever worden, kan ik tijd vrijmaken voor langere perioden van introspectie en reflectie. Hoewel ontmoeting en afscheid van de vorige dag een grote indruk op me hebben achtergelaten, kan ik er gemakkelijk afsluiting in vinden.

 Terwijl ik een berg beklim zie ik alles vanaf een breder perspectief. Ik aanschouw nu waar het écht om gaat. Wij mensen zijn immers de natuur. Zoals moleculen maken wij deel uit van één groter geheel. Door de basale omstandigheden van de pelgrimstocht voel me dankbaar voor de luxe waarin we kunnen leven. Ik kijk terug op persoonlijke overwinningen en florerende vriendschappen, krachtiger dan ooit. Ze leveren een bewijs dat ik een rijk leven leef, waardoor angsten die ik had verdwijnen. Ik vind rust en een nieuw gevoel van vrijheid, high on my own supply, volledig sereen, voldaan. En zo herrijst de liefde voor mijzelf, mijn vrienden, de wereld en alles wat erop leeft.”

| Post 4 van 6 |

Herbal mentorship consultation 1-on-1 nature santiago camino adventure pilgrims hiking nature morningsun perspective transformation grateful help monkeymind mind mindfulness meditation techniques walks mind body soul succesformula mentalhealth
Herbal mentorship consultation 1-on-1 nature santiago camino adventure pilgrims hiking nature morningsun perspective transformation grateful help monkeymind mind mindfulness meditation techniques walks mind body soul succesformula mentalhealth

Deel deze post

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Disclaimer |
De informatie die op de website van Phytoria wordt aangeboden, is slechts voor educatieve doeleinden. Dit is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker en Phytoria doet geen medische claim. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde inhoud noch is de eigenaar van de website aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door de informatie op deze website. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg. Phytoria ondersteunt vertrouwde organisaties met het gebruik van links. Links naar externe sites zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. Phytoria onderschrijft deze niet en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Lezers dienen hun eigen onderzoek te doen met betrekking tot de veiligheid en het gebruik van kruiden of supplementen. De teksten op deze website vallen onder auteursrecht en kunnen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt en gekopieerd worden.

Ontdek meer

Met mijn passie voor planten leer ik jou in mijn praktijk kruiden veilig inzetten om gezonder en natuurlijker te leven. Voor balans in jouw fysieke en mentale welzijn.

Uit je comfortzone en beginnend aan compleet nieuwe projecten, geeft ons vaak het gevoel dat we wederom als baby's zijn. Een student van het leven, die nog een sprong in het diepe waagt. Hoe voelt dat voor jou? Laat me mijn visie erop met je delen.

Jouw immuunsysteem een gezonde oplawaaier bezorgen, én de kou trotseren? Lees meer over één van de bekendste technieken: de Wim Hof Methode.