Phytoria Logo

#1 Succesformule voor jouw mentale gezondheid

| Contemplaties van een pelgrim | 6 van 6 |

#1 Succesformule voor jouw mentale gezondheid

| Contemplaties van een pelgrim | 6 van 6 |

In de vorige deelpost deelde ik met je hoe je dichter bij jezelf kan komen als je tijd doorbrengt in de natuur. Maar hoe pak jij dit aan in jouw dagelijks leven? Hier is dé gouden formule die ikzelf hanteer en leer aan mijn cliënten. En het is zo simpel dat iedereen dit kan doen!

Herbal mentorship consultation 1-on-1 nature santiago camino adventure pilgrims hiking nature morningsun perspective transformation grateful help monkeymind mind mindfulness meditation techniques walks mind body soul succesformula mentalhealth

Doe elke dag iets voor je geest, iets voor je lichaam en iets wat jouw ziel voedt.

Het leuke is dat dit voor iedereen anders is. Of je nou voor je plezier gaat wandelen, suppen, tuinieren; of totaal wat anders. Wat doe jij om je geest te voeden? Op welke manier zorg jij voor je lichaam? En wat is het dat jouw ziel laat zingen?

Wil je meer weten? Stuur me een simpel berichtje en ik help je met alle liefde 1:1 verder!

| Post 6 van 6 |

Deel deze post

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Disclaimer |
De informatie die op de website van Phytoria wordt aangeboden, is slechts voor educatieve doeleinden. Dit is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker en Phytoria doet geen medische claim. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde inhoud noch is de eigenaar van de website aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door de informatie op deze website. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg. Phytoria ondersteunt vertrouwde organisaties met het gebruik van links. Links naar externe sites zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. Phytoria onderschrijft deze niet en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Lezers dienen hun eigen onderzoek te doen met betrekking tot de veiligheid en het gebruik van kruiden of supplementen. De teksten op deze website vallen onder auteursrecht en kunnen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt en gekopieerd worden.

Ontdek meer

Met mijn passie voor planten leer ik jou in mijn praktijk kruiden veilig inzetten om gezonder en natuurlijker te leven. Voor balans in jouw fysieke en mentale welzijn.

Uit je comfortzone en beginnend aan compleet nieuwe projecten, geeft ons vaak het gevoel dat we wederom als baby's zijn. Een student van het leven, die nog een sprong in het diepe waagt. Hoe voelt dat voor jou? Laat me mijn visie erop met je delen.

Jouw immuunsysteem een gezonde oplawaaier bezorgen, én de kou trotseren? Lees meer over één van de bekendste technieken: de Wim Hof Methode.