Phytoria Logo

Traject

psychosomatiek

Jouw traject Psychosomatiek
Neem controle over jouw zelfbeeld

Heb jij last van vage klachten die niet of lastig medisch vast te stellen zijn? Dan heb ik goed nieuws voor je, want verbetering van jouw gezondheid is zeker mogelijk. Tijdens dit traject richten we ons op verbetering van jouw psychische en lichamelijke klachten. Ik mentor je door vragen die je hebt over het leven, persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Speciaal voor jou wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, die holistisch en uitgebreid wetenschappelijk onderbouwd is.

Hoewel we geen controle hebben over gebeurtenissen in het leven, kunnen we wél beslissen hoe we hiermee omgaan. Hierbij is stressmanagement essentieel. Creëer in dit traject een ijzersterke mindset die jou een leven lang kan helpen om makkelijker met stressvolle gebeurtenissen om te gaan. Door bewustwordingsanalyse en psycho-cybernetica leer je belemmerende gedachten te herkennen én transformeren. Ook krijg je kennis over de neuroplasticiteit van het brein en leer je praktische technieken holistisch toe te passen. Samen leren we patronen herkennen én doorbreken. Strevend naar gevoel van vrijheid, (zelf)liefde, (zelf)vertrouwen, (zelf)respect en emotionele balans. Met de juiste tools geloof ik dat iedereen deze vaardigheden kan meesteren. Dit gun ik jou ook.

Natuurlijke behandelingen

Bij het ervaren van fysieke klachten en mentale blokkades, zoals

Wil jij jouw identiteit herontdekken?

Stap I

Intakegesprek

Om een duidelijker beeld te scheppen van jouw symptomen en situatie, ontvang je voorafgaand aan het intakegesprek een anamneseformulier. Nadat deze ingevuld en teruggestuurd is, bespreken we samen de details.

Jij bepaalt aan welke klacht je geholpen wilt worden, waarna we samen een duidelijke vraagstelling formuleren. We onderzoeken mogelijke factoren en onderliggende oorzaken die bijdragen aan jouw klachten. Aan de hand hiervan kan ik het meest efficiënte en veilige behandeling voor je samenstellen.

Je krijgt de gelegenheid jouw verwachtingen van de behandeling uit te spreken. Jouw wensen, behoeften en privacy staan centraal, om je zo doelgericht mogelijk te kunnen behandelen.

 

Behandeling books boeken vaataandoeningen vaatbescherming haemorrhoids wound wond cvi spataderen ulcus crusis aambeien haemorrhoids veins aderen vascular treatment Phytoria herborist herbalist kruidengeneeskunde herbalmedicine herbalism fytotherapie phytotherapy kruiden herbs natuur nature bio holistisch holistic therapeut therapist mentor coach help gezondheid health ontwikkeling development lifestyle breathwork meditation mindfulness overijssel deventer holten sallandseheuvelrug verbinding connection bewustwording bewustzijn consciousness awareness

Stap II

Behandelplan

Tijdens de 1:1 Persoonlijke Consulten gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en ontvang je intensief mentorschap. De behandeling wordt afgestemd op jouw behoeften, bestaande uit een combinatie van de volgende technieken. 

extatic bliss happy behandeling treatment Personal Development Persoonlijke ontwikkeling Holistisch holistic science based wetenschap

Stap III

Vervolgconsulten

Duik onder begeleiding dieper in de materie achter jouw behandeling. Voel je welkom om verdiepende vragen te stellen.

Om controle over jouw gezondheid het beste te begeleiden, kan je tevens terugkoppelen waar jouw behoeften liggen en of deze in lijn liggen met de behandeling. Ik hoor graag hoe het met je gaat. Hierop kan ik aanpassingen doorvoeren in jouw behandeling waar nodig.

Heb je behoefte aan meer vervolgconsulten?

Je kan zoveel consulten boeken als jij nodig hebt. Jij bepaalt hoe vaak we elkaar gaan zien en wanneer het traject beëindigd wordt.

The Phytoria Way behandeling treatment Personal Development Persoonlijke ontwikkeling Holistisch holistic science based wetenschap

Klaar om jouw leven in 12 weken te transformeren?

Be-Do-Have Model

Je hebt jezelf er misschien van overtuigd dat bepaalde eigenschappen nu eenmaal deel uitmaken van je identiteit. Wellicht omdat je ze jouw hele leven, of zelfs al generaties lang bij je hebt gehad. Maar in wat we net hebben gelezen over neuroplasticiteit, wordt duidelijk dat jij delen van jouw identiteit slechts hebt. Je bent geen van deze aspecten. Dit principe biedt de fundatie voor het Be-Do-Have Model. Het helpt belemmerende overtuigingen te transformeren naar een vernieuwende overtuigingen die jouw leven gemakkelijker maken. Daarnaast is de methode toepasbaar op jouw emoties, kernwaarden, visies en lifestylekeuzes, maar ook op sociaal, professioneel en financieel gebied. Begrijp dat je in staat bent om te veranderen, als je je er eenmaal niet meer mee identificeert. Jij hebt de controle om de gedachten die je jezelf vertelt vorm te geven. 

Nadat je jouw doel hebt vastgesteld, werken we aan de volgende drie stappen: Wees (be) de verandering die jij wilt zien, neem actie (do) en beschik over (have) een gevoel van zingeving.

Be

Wie is degene die jij zou zijn waardoor je het gewenste doel bereikt? Wees de verandering die jij wilt zien. Neem simpelweg op dit moment het besluit te veranderen. Vanaf nu is deze beslissing deel van jouw nieuwe identiteit. Met alle alledaagse keuzes en beslissingen, kies je bewust wat jouw kernwaarden dient.

Do

Herkader de nieuwe versie van jezelf door te doen, te voelen en actie te nemen op wat deze persoon zou doen. Jouw vernieuwde identiteit en bijbehorende gewoonten wordt bepaald door jouw toewijding aan de verandering. Phytoria helpt jou om deze interne transformatie makkelijker te maken. Nu is de beste tijd om te beginnen.

Have

Nadat je intern de beslissing gemaakt hebt, zal verandering vanzelf waarneembaar worden in de buitenwereld. Je weet nu namelijk wat je wilt en hebt een duidelijke visie voor ogen. Vertrouw op het proces, met geduld en toewijding aan jouw eigen waarden en identiteitsgevoel.

“Als een innerlijke situatie niet bewust wordt gemaakt, zal het zich uiten aan de buitenkant, als het lot. Dat wil zeggen, wanneer het individu onverdeeld blijft en zich niet bewust wordt van zijn innerlijke tegenstrijdigheden...”

(Jung, 1959)

Herontdek jouw identiteit

Past deze vorm van holistisch voor jezelf zorgen bij jou? Ik help je graag op weg om jouw overtuigingen op een positieve manier in te zetten, waardoor jouw gevoel van zingeving versterkt. Hoewel we geen controle hebben over hoogtepunten en dieptepunten in het leven, kunnen we wél beslissen hoe we omgaan met stressvolle of overweldigende gebeurtenissen. Wij beslissen wat we doen met de tijd die ons gegeven is.

Wees de verandering die jij wilt zien, neem actie en beschik over een gevoel van zingeving.

Referenties

Jung, C. G. (1959). Aion: researches into the phenomenology of the self, p. 71. New York: Pantheon Books.

Traject

Psychosomatiek*

€333,- excl. btw / 3 termijnen**

* Uitbreidingsmogelijkheden zijn altijd mogelijk, zoals huisbezoeken, vervolgconsulten, of andere korte behandelingen.
** Extra tijd en kosten wordt aan je doorberekend.

Bezoekadres, alleen op afspraak
Kolweg 8
7451 AC Holten

Home      Werkwijze      Over       Archief      Contact      Succesverhalen

© Copyright Phytoria | All Rights Reserved | Algemene Voorwaarden | Privacy- & Cookieverklaring