Phytoria Logo

Science based, holistisch en gepersonaliseerd voor jou

Behandelingen

“De beste tijd om een boom te planten was 30 jaar geleden, en de op één na beste tijd om een boom te planten is nu.”

(O’Toole, 2021)

Trajecten

Aan de hand van jouw behoeften stellen we een gepersonaliseerde behandeling samen die volledig op jou aansluit. Phytoria’s Integraal Traject is het meest gekozen en combineert trajecten Kruidengeneeskunde en Psychosomatiek. Hierin spelen stressmanagement en optimalisering van jouw levensstijl, ritme, voeding en slaap belangrijke rollen. Tevens wordt psychoanalyse holistisch geïntegreerd, met focus op herverbinding met jezelf en uiting van jouw authenticiteit. Daarbij wordt aandacht besteed voor het bewust worden en inzetten van jouw waarden, krachten, kwaliteiten en persoonlijkheid. In jouw behandeling worden empirisch onderbouwde technieken en invloeden gebruikt, uit de psychosomatische geneeskunde, psycho-cybernetica (cognitieve gedragstherapie) en andere technieken, zoals het Be-Do-Have Model.

(Wel)zijn met de natuur

Traject
Kruidengeneeskunde

Transformeer je leven in 12 weken

Traject
Psychosomatiek

BESTSELLER

Integraal
Traject

Dit pad omvat

Door een intergrale aanpak is dit traject niet alleen het meest gekozen, maar ook de meest volledige behandeling. Methoden uit beide geneeswijzen leveren samen een prachtige synergie. Met andere woorden, het effect van de samenwerkende methoden is groter dan de som van de effecten die elk van deze technieken afzonderlijk zouden kunnen opwekken. Een cadeau voor jezelf van onschatbare waarde.

Klaar voor de transformatie van jouw leven?

Wat ontvang je?

Korte

behandelingen

Heb je behoefte aan een andere behandeling? Dat kan natuurlijk ook!
Op deze manier kan je tevens uitbreiden op jouw huidige traject.

Ontdek de kracht van kruiden

Kruidenadvies

90 minuten

€222,- excl. btw*

Wil jij weten hoe je kruiden kan inzetten om gezonder en natuurlijker te leven? Ik leer je planten veilig in te zetten en hoe ze bijdragen aan balans in jouw welzijn. Voor iedereen die verlichting zoekt in fysieke en/of mentale symptomen. Denk bijvoorbeeld aan ondersteunend kruidenadvies bij EHBO, blaasontstekingen, pijn en ontstekingen, huidproblemen, verlaagde weerstand, stress, problemen bij zwangerschap en spijsverteringsproblemen. Staat jouw klacht er niet tussen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Uitgeschreven module

Voedings- en
Lifestyle advies

€222,- excl. btw*

Op voedings- en lifestyle gebied is er altijd extra winst te behalen. Zeker als jouw doel is om nieuwe frisse energie mét een portie gezonde levenslust te verwerven. Dit gun ik jou ook. In plaats van het handhaven van een streng dieet, begeleid ik je om voeding en lifestyle leuker en minder gedwongen te maken. Je kan het zien als uitdaging, liever dan een obstakel. Ontwikkel duurzame gewoontes die jouw lifestyle en dus jouw gezondheid optimaliseren.

Een stoomcursus

Aromatherapie

60 minuten

€111,- excl. btw*

Hoe vaak heb jij geur geassocieerd met een herinnering, emotie, kleur, affirmatie, persoon of voorwerp? Geur blijkt een belangrijker zintuig dan de meeste mensen beseffen. Ons reukvermogen speelt namelijk een belangrijke rol in het lichamelijk en mentaal welzijn. Des te meer reden om jouw zintuig te trainen en positief in te zetten tijdens deze stoomcursus aromatherapie.

Uitgeschreven module

Rout(in)e naar Succes

Een weekschema

€66,- excl. btw*

We ervaren allemaal stress in het dagelijks leven, waardoor het belangrijk wordt om tijd vrij te maken activiteiten die ontspannend en mentaal voedend werken. Wil jij weten hoe je makkelijker door zware dagen kan komen als het mentaal tegenzit? Of wil je die monkey-mind in jouw hoofd temperen?

Intensief mentorschap

1:1 Persoonlijk Consult

60 minuten

€66,- excl. btw*

Heb je een persoonlijke vraag over kruidengeneeskunde, psychosomatiek en/of persoonlijke ontwikkeling? Laten we samen kijken welke kennis nodig is om deze te beantwoorden. Op deze manier ontvang je alle elementen om de materie succesvol in jouw leven toe te passen.

Pluis jouw plan verder uit

1:1 Vervolgconsult

30-60 minuten

Vanaf €33,- excl. btw*

Duik onder begeleiding dieper in de materie achter jouw behandeling. Voel je welkom om verdiepende vragen te stellen. Om controle over jouw gezondheid het beste te begeleiden, kan je tevens terugkoppelen waar jouw behoeften liggen en of deze in lijn liggen met de behandeling.

* eventuele extra tijd en kosten wordt aan je doorberekend.

Referenties

O’Toole, G. (2021, 29 december). The Best Time To Plant a Tree Was 30 Years Ago, and the Second Best Time To Plant a Tree Is Now. Quote Investigator. https://quoteinvestigator.com/2021/12/29/plant-tree/.